3 ting din frisør skulle ønske at du visste!

3 ting din frisør skulle ønske at du visste!

Vi gjør masse med håret vårt daglig, som vi kanskje ikke er oppmerksomme på, ikke er spesielt bra for lokkene våres. Vil du gjerne at håret ditt holder seg sunnere og sterkere i lengre tid om gangen? Les med når vi deler tre ting som din frisør ville ønske at du visste!

1. Bruk den riktige børste til vått hår

Mange bruker en helt alminnelig hårbørste til å gre vått hår, men når håret er vått, er det opp til 50% mere skrøpelig enn når det er tørt. Det betyr at det lettere knekker og hvem vil vel det? Det gjør altså mer skade enn nytte å gre håret ditt med din normale hårbørste. Bruk istedenfor en kam med brede tagger, som ghd’s Detangling Comb, den gjør at du beholder din naturlige tekstur i håret og slipper for frizz, samtidig som at den er skånsom med håret ditt.

2. Bruk ikke hårspray før styling

Hårspray inneholder alkohol, som vil tørke ut håret hvis det samtidig blir utsatt for høy varme fra f.eks en krøllstav eller et glattejern. Det er altså et stort «no go» å spraye masse lakk i håret før du glatter eller krøller det! Resultatet vil være et skadet hår, som vil bli tørt og kjedelig å se på. Bruk istedenfor Heat Protect Spray eller Curl Hold Spray, før du styler det. Hårsprayen brukes til sist når hele håret er stylet, for å gi hold til frisyren.

3. Husk å få stusset spissene

Det er en god investering å gå til frisøren, hvis du vil ha sunt hår! Spissene dine blir slitte og splittet, og håret ditt kan ende med å knekke på grunn av slit. Det kan du unngå ved å bestille en tid hos frisøren ca. hver 3. måned. På den måten får du klippet det ødelagte håret vekk, og håret ditt kommer til å se sunt og velpleiet ut hele tiden.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar