3 sommer looks til stranden

3 sommer looks til stranden

Nå er sommeren her og det er sikkert mange som har fått ferie, enten det er fra skole eller jobb, og tenker å tilbringe noen solfylte dager på stranden. Sommeren har mange trender, og en av de er å bruke et skjerf, sjal eller tørkle i håret! Det er flere fine varianter, både med oppsatt og løst hår, og det ser kjempe kult ut. Spesielt på stranden er det fint å pynte opp beach hair frisyren med et skjerf. Vi har funnet frem skjerfene og laget 3 forskjellige sommer looks til stranden, som du kan se nedenfor.

Gypsy

Her begynte jeg med å preppe håret med Root Lift Spray, for å skape volum og tekstur til frisyren. Så sprayet jeg Curl Hold Spray i lengdene, før jeg gikk i gang med å krølle håret håret med styleren. Når krøllene hadde kjølt helt ned, brukte jeg fingrene til å gre krøllene lett igjennom. Til slutt tok jeg et skjerf rundt hodet, som jeg festet i nakken. Denne looken ser ikke bare super kul ut, men den beskytter også litt av det øverste håret og hodebunnen mot solen.

Twister

Denne søte frisyren er kjempe enkel, men den er også en av mine favoritter. Jeg laget først litt tekstur i håret mitt med Root Lift Spray, så håret mitt også får mer volum og blir litt enklere å jobbe med. Deretter samlet jeg alt håret bakover i en hestehale, som jeg festet med en gjennomsiktig gummistrikk. Så fant jeg frem et hvitt bandana skjerf som jeg snurret rundt hestehalen. Til slutt dro jeg litt rundt over hele frisyren, så den ble mere messy og tilfeldig.

Romantic

Denne varianten er fin hvis du vil ha håret helt bort i varmen, og la solen komme godt til også i nakken. Når jeg lager en høy messy bun, vender jeg alltid hodet opp ned og samler alt håret i en tilfeldig dott. Når den var på plass, snurret jeg et skjerf rundt og laget en knute. For at håret ikke skal se for pent ut, dro jeg ut litt små hår her og der, rufset det til litt og sprayet over med litt hårspray.

Alle disse frisyrene med skjerf er kjempe fine til en avslappende dag på stranden, men de passer like godt til en strandfest også! Hvilken er din favoritt?:)

 

1Kommentar
  • ghd Norge | 3 måter å style panneluggen

    18. september 2017 at 12:52 Svar

    […] var det super populært å bruke tørkleder til å ordne håret sitt med, hvor vi også viste dere tre fine frisyrer med et tørkle. Prøv å binde tørkledet i håret som et hårbånd, så panneluggen din henger fremme. Det er […]

Skriv en kommentar