3 skjønnhetstrends vi virkelig liker – Half bun updo, strobing & nail art

3 skjønnhetstrends vi virkelig liker – Half bun updo, strobing & nail art

half bun updo, half bun frisyre, skjønnhets trends, skjønnhets trends 2015, strobe makeup, strobing makeup, diskret nail art, hvit neglelakk

Billeder: Pinterest

Half bun updo

Dere kjenner sikkert de dagene, hvor man fort setter håret opp i tott. Enten fordi man ikke har så mye tid til å fikse håret, eller fordi man har en dårlig hårdag. Half bun updo er en kryssning mellom en tott og løst hår, hvor du tar halvdelen av ditt hår opp i en tott, og lar resten være løst. Flere i Hollywood har blitt spottet med denne casual frisyren, som både er urban og avslappet. Jeg bruker den ofte selv, da mitt frizzy hår krever en del styling, og hvis jeg er i tidsnød er half bun updo en fin hverdagsfrisyre.

Strobing

Contouring har lenge vært på alles lepper, men nå er det strobing alle snakker om! Og hva er så forskjellen? Contouring ble for alvor kjent da Kim Kardashian viste hvordan hun ble gjort klar til photo shoots på instagram. Her blir det brukt en mørk og lys foundation og concealer til å forme ansiktet, strobing fokusere mer på å få en lekker glød og her skal du mestre en highlighter. De steder, hvor lyset naturlig vil treffe ansiktet ditt, fremhever du med en highlighter. Det vil si dine kinnben, broen på nesen, din amourbue og tinningene. Du bruker også en peachy blush, men ingen mørk conturing/bronzer farge! Voila så får du en flott J.Lo glød.

Diskret nail art

På nettet finnes det ett hav av sider med nail art. Ofte er det ville kreaksjoner, med glimmer, blomster og pangfarger. Vi har falt for trenden med minimalistisk nail art. Spesielt hvit neglelakk, som sparsomt er påført i striper, prikker eller firkanter, er super fint og diskret. Vi skal i hvert fall i gang med å øve oss, her på beauty kontoret! Er det noen skjønnhetstrends, du kikker på for tiden?

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar