3 reise looks når du skal tidlig opp

3 reise looks når du skal tidlig opp

reiselooks, boxer braids, messy bun, wavy look

Når vi skal ut å reise er det ikke alltid vi har like god tid. Spesielt ikke hvis flyet går kjempe tidlig på morgenen og man har slumret alarmen et par ganger. Heldigvis er det flere frisyrer du kan rekke å lage, som både er enkle og raske. Nedenfor viser vi deg tre forskjellige looks som er super fine og praktiske når du skal ut å reise :).

Boxer braids

Denne frisyren er nok den som er mest populær for øyeblikket. Ikke er den bare super flott, men den er også praktisk når man skal ut å reise eller hvis du skal på stranden. Begynn med å lag en rett midtskill fra foran og hele veien bak til nakken. Sett en hårklype eller strikk i den delen du ikke starter med, så du ikke drar med hår derfra og inn i fletten. Begynn med håret mot pannen og del opp i tre deler. Imens du fletter tar du med litt og litt hår fra hver side i fletten. Fest med en gjennomsiktig gummistrikk nederst. Deretter gjør du det samme med den andre siden. Spray gjerne litt final fix hairspray for å holde alle små hår på plass.

Bølger med fletter

Vil du ha flotte bølger i håret, men usikker på om tiden strekker til? Kvelden før du reiser kan du vaske håret og la det være litt fuktig før du tilfører straight & tame cream. Lag så to store fletter som du sover med over natten. Når du våkner tar du ut flettene og grer de litt ut med fingrene. Det gir kjempe fine bølger. For å gi håret glans tilfører du litt smooth & finish serum. Til slutt sprayer du lett over med final fix hairspray.

Messy bun

Denne er nok den enkleste løsningen når du ikke har så god tid til håret, men samtidig vil se flott ut. Saml alt håret i en dott og fest med en hårstrikk. For å få det litt mer tilfeldig og messy kan du dra litt i håret og rufs det til. Avslutt med litt final fix hairspray, så er du klar.

Husk også å delta i våres store reisekonkurranse, om et gavekort på 15.000,- !

TRYKK HER FOR Å KOMME VIDERE TIL REISEKONKURRANSEN.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar