3 raske frisyrer for en sen morgen

3 raske frisyrer for en sen morgen

quicky

Med vinteren følger det også med mørkere morgener og det kan derfor være litt ekstra vanskelig å komme seg ut av senga, så man blir gjerne liggendes bittelitt lenger enn hva man kanskje burde. Når du begynner å ordne deg innser du at du overhodet ikke har så mye tid til å ordne håret, som trodde du hadde. Men heldigvis er det noen frisyrer som er super kule og som ikke tar lang tid i det hele tatt.

Quick ponytail

Dette er nok den varianten veldig mange av oss gjør når vi ikke har spesielt god tid. Det er flere varianter av en hestehale, men en høy og messy er definitivt min favoritt! Start med å samle alt håret opp i en høy hestehale, her gjør det ingenting om den ikke er perfekt, det gjør den bare enda finere. Når du har festet med en hårstrikk kan du dra litt rundt i håret, for å skape litt volum og for å få den messy looken. Spray over litt hårspray og du er good to go!

Top Knot

Denne frisyren har vært populær den siste tiden og vi er super fan! Denne frisyren er perfekt hvis du vil ha håret vekk fra ansiktet, men samtidig også vil ha håret ned. Bare saml noe av håret, tvinn det og sett det i en dott. Hvis du ønsker litt tekstur i håret kan du gå raskt over med creative curl wand.

The bun

Denne løsningen har vel de fleste av oss endt opp med på morgener med dårlig tid. Ikke er denne frisyren bare enkel og rask å lage, men den er også super fin og perfekt for deg som vil ha alt håret vekk fra ansiktet når du er på jobb eller skole. Bare vend hodet opp ned, saml alt håret og sett det i en dott, så er du klar.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar