3 produkter hårstylisten din skulle ønske du brukte

3 produkter hårstylisten din skulle ønske du brukte

Det er mange måter å passe på håret ditt, og å bruke de riktige hårproduktene er en av dem. Selvom det er enkelt å bare gå ned i den lokale dagligvarebutikken og kjøpe den billige sjampoen, fordi man ikke helt synes at de dyre gjør en forskjell, så er det kanskje fordi du ikke vet akkurat hvilke produkter du skal gå etter. Les her hvilke produkter som vil passe til alle hårtyper, og som frisøren din vil bli glad for å høre at du bruker!

Hold spissene sunne

Det er ikke noe som kan få håret til å se så trist og slitent ut, som tørre og ødelagte spisser. Husk å fukte spissene godt igjennom med en god balsam, pleiende oljer eller en god hårkur. Advanced Split End Therapy er super god til å pleie dine ødelagte spisser, da den faktisk går inn og reparerer håret i dybden og samtidig lukker splittede spisser. Leave in produkter, som vår fantastiske hårkur, er alltid gode da de har lengre tid til å virke i håret.

Beskytt håret mot varme

Beskytt alltid håret mot varmen fra din hårføner, styler eller krølltang, for å holde det sunt og glansfult hele året rundt. En stor del af våre hårprodukter inneholder ghd’s heat protect system, som bl.a. Heat Protect SprayCurl Hold Spray og Straight & Tame Cream. Alle våre varmebeskyttende produkter kan brukes i både vått og tørt hår, så det er altså ingen unnskyldning for ikke å bruke det før du styler håret 😉

Rens håret for overflødig produkt

Selvom det er mange hårprodukter som er gode for håret, har håret også godt av å bli renset en gang imellom. Du kan f.eks. bruke en purifying sjampo, som går inn og fjerner alt overflødig produkt, som du tidligere har hatt i håret. Ved å ha masse overflødig produkt sittende i håret, kan håret bli tungt og flatt. Og det vil vi jo helst unngå! Du kan også velge å lage din egen rensende hårkur, med æblecidereddike, som vil etterlate håret silkemykt og glansfult.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar