3 must haves til fint hår

3 must haves til fint hår

ghd Root Lift Spray, ghd Total Volume Foam, ghd Straight & Smooth Spray, hår produkter fint hår

Fint hår har bruk for styling produkter som gir volum, uten å gjøre det tungt. Les med når vi guider deg til 3 produkter som er utviklet spesielt til fint hår!

ghd Root Lift Spray

Et nøkkelord for fint hår er å preppe det før du går i gang med din styling. Root lift spray løfter håret helt nede ved røttene, gir volum og gjør lokkene dine ekstra bouncy! Som et ekstra pluss, inneholder den også varmebeskyttelse. Bruk den i fuktig hår for å gi det et løft. Del håret ditt opp i seksjoner, så du sørger for å komme hele veien rundt. Deretter føner du håret med en rundbørste, som hjelper til å løfte håret. Hvis du ikke rakk å preppe håret før det ble tørt og ønsker et ekstra boost av volum? Så vend hodet ned og spray helt inne ved hårrøttene dine, føntør ditt hår. Voliá du har volum!

ghd Total Volume Foam

En lett og luftig hårmousse, som skaper myk, men varig volum. Den kan brukes til alle hårtyper, og er spesielt god til deg med fint hår. Den inneholder også varmebeskyttelse. Påfør 2-4 pump (avhengig av lengden/tykkelse) i fuktig hår, før føntørring. Deretter føner du det tørt, evt. med en diffuser for å skape enda mer volum. Husk at håret ditt ikke må være for vått når du anvender mousse da det utvanner produktet, hvilket gjør det mindre effektivt.

ghd Straight & Smooth Spray

Selvom du har fint hår, hvordan holder du det helt glatt uten at det faller sammen? Prøv straight & smooth spray til fint hår. Den beskytter mot varmen og gjør at håret ditt forblir glatt, uten å gjøre det tungt. Spray  den i fuktig hår før føntørring, eller bruk den i tørt hår, før du bruker din styler.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar