3 måter du kan bruke den nye Contour Crimper

3 måter du kan bruke den nye Contour Crimper

Tekstur er den nye trend i AW17, og vi har spottet en masse kreppet hår på catwalken. Supermodellen Gigi Hadid og sangerinnen Ariana Grande er begge blitt sett med kreppet hår, og man kan derfor konstatere at kreppet hår er tilbake. I den forbindelse har vi lansert vår profesjonelle kreppetang Contour Crimper, som med sine multidimensjonelle plater og avanserte keramiske varmeteknologi gir uendelig stylingmuligheter. Bruk den til å skape tekstur, til å lage fine detaljer i håret, eller for eksklusivt volum. Vi har samlet inspirasjon til hvordan du kan bruke crimperen

Eksklusive detaljer

Contour Crimperen er perfekt til å lage nye detaljer som kan tilføre det lille ekstra til enhver hårfrisyre. Krepp et stykke hår som du snurrer rundt hestehalen din, krepp en seksjon i fletten din, eller krepp dotten din – kun fantasien setter grenser. Med vår Contour Crimper kan du enklere enn noen gang tilføye eksklusiv tvist til de klassiske hverdagsfrisyrene. Avslutt med Final Fix Hairspray for å gi frisyren din hold, og dermed sikre at den holder seg på plass hele dagen.

Luksuriøs tekstur

Ønsker du mer tekstur til håret kan du nå skape det helt uten bruk av saltvannsspray! Crimperen er genial til nettopp dette, og det beste er at det er superenkelt. Krepp bare forskjellige, og litt tilfeldige, seksjoner av håret ditt, og bruk Crimperen lett slik at det kreppede håret ikke blir for hardt. Avslutt med Final Fix Hairspray i hele håret og en smule Smooth & Finish serum i endene for en sunn look.

For voluminøst hår

I stedet for å tupere håret kan du med fordel bruke vår Contour Crimper! Start med et pump av Total Volume Foam i håndkletørt hår, fordel det i hele håret, og føntørk håret med hodet nedover for mer fylde. Bruk Crimperen til å skape mer enda mer volum i håret. Del håret opp i seksjoner og krepp det innerste håret for ekstra va va voom. La det ytterste håret forbli glatt. Avslutt med Final Shine Spray som gir håret ditt glans og ekstra definisjon.

All in på krepp

Er du like fan av kreppet hår som vi er? Så gå all in! Krepp hele håret for en fantastisk look som skiller seg ut og viser personlighet. Start gjerne med å bruke Curl Hold Spray. Del håret opp i seksjoner og spray Curl Hold Spray i hele seksjonen. Gre gjennom håret for å fordele produktet godt – og så er det tid for å kreppe! Stylingtips: Jo større seksjon du jobber med, jo mindre definert vil det kreppede håret være. Avslutt med Final Fix Hairspray for en frisyre som holder hele dagen!

1Kommentar

Skriv en kommentar