3 måter å vende en dårlig hårdag til en god!

3 måter å vende en dårlig hårdag til en god!

beautytrends, fletninger, ponytail, hestehale, half bun updo, hårstyling, ghd hairstyling, classic wave wand, final fix hairspray, creatice curl wand

Med vintermånedene over oss, kan det være vanskelig å ha glam hår til hverdag. Regn, vind og flyvende vinter hår, gjør det ikke bedre. Men vi har funnet frem til 3 frisyrer, så du kan være forberedt på de dårlige hårdagene.

Wavy Hestehale

En hestehale er en rask og enkel måte å vende en dårlig hårdag til en god. Alt du skal bruke er en hårstrikk, en hårnål og en krøllstav. Saml håret i en hestehale og snurr en tott rundt strikken, for å skjule den. Sett fast totten med en hårnål. Deretter tar du Classic Wave Wand og snurrer tilfeldig seksjoner av hestehalen rundt krøllstaven. Avslutt med litt Final Fix Hairspray og du har en chic hestehale.

Half Bun Updo

Du våkner opp og håret ditt er rotete på toppen. Løsningen er half bun updo, som er en krysning mellom en dott og løst hår. Ta halvdelen av håret opp i en dott, og la resten være løst. Krøll det løse håret med Creative Curl Wand og gre dem igjennom med ghd Oval Brush. Avslutt med serum i spissene og du er klar.

Boho Fletter

Håret ditt er helt ute av kontroll, krusete og frizzy, men du skal ut av døren om veldig kort tid? Svaret er fletter! Lag en midtskill og en flette i hver side. Nå har du to fletter, men vi er ikke ferdige enda. Legg hver flette på toppen av hodet. Sett fast med hårnåler og trekk litt i dem, så du får det casual boho look. Avslutt med hårspray. Farvel dårlig hårdag!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar