3 måter å style panneluggen

3 måter å style panneluggen

Pannelugg har blitt superpopulært den siste tiden, og det blir sett mer og mer på den røde løper. Men hvordan burde man egentlig ordne det, så man kan se kul ut nå til høsten? Les med hvor vi viser deg tre måter du kan ordne panneluggen din på.

Side swept

Den klassiske side swept panneluggen går ingen steder, og er en flott og feminin måte å ha luggen på. Hvis du gjerne vil ha en romantisk look med myke, voluminøse krøller, kan du bruke Total Volume Foam, som gir hold til frisyren din og beskytter håret mot varmen, og deretter lage krøller med Soft Curl Tong. Avslutt med litt hårspray, så frisyren blir sittende hele dagen!

Modern pin up girl

I sommer var det veldig populært å bruke tørkleder til å ordne håret sitt med, hvor vi også viste dere tre fine frisyrer med et tørkle. Prøv å binde tørkledet i håret som et hårbånd, så panneluggen din henger fremme. Det er super fint og en rask måte å ordne håret på en travel morgen.

Super straight and shiny

Gjør som Bella Hadid til årets CFDA awards og hold det helt glatt og super glansfult! Hun lignet en million med sin skulderlange frisyre og pannelugg som gikk rett over øynene. Gjenskap looken med den prisvinnende Platinum styler, som utover å rette håret, gjør det opp til 20% mere glansfult enn andre rettetenger.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar