3 måter å få mer skinnende hår

3 måter å få mer skinnende hår

Hvem ønsker seg ikke et flott og glansfult hår? Heldigvis er det ikke så vanskelig å oppnå, som du kanskje går å tror! Det eneste du trenger er de riktige produktene og redskapene. Les med når vi guider deg igjennom tre lette steps til å få mere skinnende hår.

Sunne lengder

For å oppnå et hår som ser både sunt og glansfult ut, er det et must med velpleiede lengder. Velpleiet hår er langt mere glansfult, enn hår som er tørt. Advanced Split End Therapy er en leave-in hårkur, som virkelig kan utrette mirakler for håret ditt. Den påføres i lengdene i håndkletørt hår, og forebygger slitasje og reparerer håret, samtidig som den lukker splittede spisser og etterlater håret mykt og glansfult i opp til 10 hårvasker. Produktet aktiveres med varmen fra hårføneren din, og forsegles med rettetangen eller krølltangen din.

De rette redskapene

Det er alltid viktig å beskytte håret mot varmen fra hårføneren og styleren din, med Heat Protect Spray. Har du frizzy hår, er det verdt å bruke et produkt som også vil temme håret, som f.eks. Straight & Tame Cream eller Straight & Smooth Spray. Deretter er det videre til stylingen! Bruk en hårføner som Aura, som grunnet dens ioniske teknologi er med til å gi deg et flott og blankt hår. Hvis du ønsker å enten glatte eller lage flotte bølger i håret, er Platinum styleren god! Utover å gjøre mindre skade på håret enn andre rettetenger, etterlater den også håret opp til 20% mere glansfult.

Ekstra shine!

Når du er ferdig med å style håret, kan du avslutte med å tilføre litt ekstra glans med Final Shine Spray. Hvis du f.eks. har rettet håret og vil ha en diskret glans, kan du spraye det på hårbørsten din før du grer igjennom håret. Du kan også spraye det direkte i håret med en avstand på ca. 15-20 cm. En annen måte å gi glans og få spissene til å se litt sunnere ut, er ved å bruke Smooth & Finish serum i lengdene. Det gir håret litt ekstra, spesielt hvis du som mange andre, kanskje har litt tørre spisser. Husk å ikke bruke alt for mye, da det fort kan få håret til å se fett ut istedenfor – bruk kun 1-2 pump, og så er du klar til en kveld ute med flott hår! 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar