3 måter å endre din look på i det nye året

3 måter å endre din look på i det nye året

nytt år nytt hår

Vi skriver nå 2017 og med et nytt år kan man godt være fristet til å endre sin look – «New Year, new me» som man sier. Det gjelder også håret og selvom det er vinter, og mange farger håret sitt mørkere, er det ikke den eneste måten å få en ny look på! Her inne  på beauty kontoret, er det noen trends som vi liker kjempe godt. Les med når vi guider deg til 3 måter å endre eller fornye din look på.

Pannelugg

Hvis du har pannelugg, føles mulighetene kanskje ikke så uendelig store, men de er der! Hvis du har en fin og rett pannelugg, så la det vokse litt og prøv med en lengre og mere pjuskete variant, som Zooey Deschanel. Omvendt hvis du har side swept bangs, kan du prøve med en kortere modell. Det finnes et hav av flotte pannelugg frisyrer, så det er bare å kaste seg ut i det. Hvis du får laget en pjuskete pannelugg, er det super fint å lage litt løse bølger i resten av håret. Det kan du lage med Classic Wave Wand, og i stedet for å bruke en børste, kan du gre gjennom de med fingrene, for å få en mere ‘messy’ look.

Etasjer

Vi så det på 90-tallet med ‘the Rachel’, og nå er de flotte etasjene altså kommet tilbake! Om du vil ha en lang eller kortere frisyre er helt opp til deg, men etasjer kler de fleste og er super flatterende. For at de virkelig kommer til uttrykk, kan du lage et naturlig fall i håret, med Soft Curl Tong. For å skape litt ekstra volum, kan du tupere røttene lett med Narrow Dressing Brush.

Highlights og lowlights

Kanskje er du en av de som får ordnet highlights om sommeren? Gi håret ditt en vintermakeover ved å tilføre mørke striper, det gir håret ditt enda mere dybde. Sammenspillet mellom de lyse highlights og de mørke lowlights, passer perfekt til vinterværet. Få frisøren din til å hjelpe deg med å velge den helt riktige nyansen til dine lowlights, så de passer til hårfargen din. Med de forskjellige nyansene av striper, kan du både holde håret helt glatt eller krølle det, for å få stripene til å spille enda mere. Få fargespillet til å poppe ekstra mye, ved å bruke Final Shine Spray, den tilfører glans og shine til håret ditt.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar