3 måter å bruke glitter på

3 måter å bruke glitter på

 

Nå er glitter noe av det hotteste du kan kan style opp en look med. Du har nok allerede sett litt av denne glitter trenden, på blant annet instagram kan du finne massevis av både glitter roots og glitrende lepper! Hvem elsker vel ikke å leke seg med litt glitter?  Se med nedenfor hvor vi viser deg tre forskjellige måter å bruke glitter på.

Glitter roots

Glitter i håret! Det er super fint og det kan til og med være ganske praktisk, hvis du har en utvekst du vil skjule, så kan du bare ta på glitter i skillen. Det eneste du trenger er litt glitter og en lett hårvoks. Det er ikke mye voks du behøver, litt går veldig lang vei! Når du har påført produktet i hår skillen, drysser du over med glitter. For å feste glitteret enda litt bedre kan du til slutt spraye over med Final Fix Hairspray. Du kan f.eks ha håret løst eller du kan sette det opp i to buns, begge deler passer perfekt til festival!

Dazzling glitter lips

Gi leppene dine en trendy oppdatering! Det du trenger her er glitter, en smal makeup kost, leppepomade eller en leppestift i den fargen du ønsker å ha på. Påfør først leppepomaden eller leppestiften og finn deretter frem glitteret! Du kan enten bruke en smal makeup kost eller en fuktet Q-tips til å påføre glitteret. Dypp kosten i glitteret og trykk det på leppene, fortsett til leppene er helt dekket. Press gjerne leppene sammen, så glitter blir presset godt på plass.

Under eyebrows

Denne trenden ble oppdaget på blant annet Giambatista Valli AW16 show, som modellen Gigi Hadid gikk. Under bryn trenden innebærer å tegne opp et ekstra bryn, rett under ditt eget, og selvfølgelig med glitter. På denne visningen ble Gigi ett med sølv glitter under brynene, men mange har nå prøvd denne looken med både metallisk og farget glitter. Det florerer av masse kreative looks med denne trenden på instagram og er det noe du absolutt må ha til festivalene nå, så er det denne under eyebrows looken!

Det letteste her vil være å bruke en glitter eyeliner, så du får en jevn linje under brynet. Den vil også sitte godt fast på huden, så du slipper at glitteret drysser nedover i ansiktet. Vi vet alle hvor vanskelig det er å fjerne glitter, så en glitter eyeliner vil absolutt være det beste alternativet her. Gjør som Gigi å gå for en glitter liner i sølv, eller gå for noe litt mer dramatisk, som f.eks en farget eller metallisk liner! Bare prøv deg frem og vær kreativ.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar