3 looks til 17. mai

3 looks til 17. mai

h04

Nå nærmer 17.mai seg og vi har derfor laget tre fine forskjellige frisyrer til deg. Fletter er alltid en god ide og spesielt på denne dagen. Uansett om du har på kjole eller bunad så vil vi gjerne toppe antrekket med en flott frisyre. Helst vil vi prøve noe annet enn det vi har ellers i hverdagen, men det skal heller ikke være for avansert. Så nedenfor kan du se tre enkle og flotte frisyrer som passer perfekt til nasjonaldagen:).

Løs Romeriksflette

Du begynner først med å ta to seksjoner med hår fra hver side. Her kan du være veldig lett på hånden da denne frisyren er litt mer løs. Så fletter du det til en fiskebensflette og fester med en gjennomsiktig gummistrikk. Vet du ikke hvordan man lager en fiskebensflette? Det er enklere enn man tror. Du deler bare håret i to deler, tar litt hår fra yttersiden på høyre side og legger over til den venstre delen med hår, så tar du litt hår fra yttersiden på den venstre siden og legger over til den høyre siden med hår og sånn fortsetter du hele veien nedover. Vi synes looken blir hakket finere med litt krøller i håret, så det resterende håret har vi krøllet med classic wave wand.

h05

Fjellkrans

Denne frisyren er super enkel og samtidig sikrer den at håret holder seg på plass hele dagen. Begynn med å ta en seksjon med hår foran fra hver side. Ta den første delen og lag en fiskebensflette og fest med en hårspenne. Så fletter du den andre delen og legger den over og under den første fletten. Så fester du den med en hårspenne under håret, så spennen skjules. Det resterende håret kan du gjerne krølle. Her har vi brukt classic wave wand som gir lette og fine krøller. Spray først håret med curl hold spray, så holder krøllene hele dagen. Avslutt med litt final fix hairspray.

h03

Hardangerflette med hestehale

Hvis du vil ha fletter men helst vil ha håret bort fra ansiktet, er denne frisyren perfekt for deg. Begynn med å ta en del med hår helt foran og del den opp i tre deler. Begynn å flett og ta deretter med litt hår fra hver side i hver flette og fortsett nesten hele veien ned. Fest med en gjennomsiktig gummistrikk. Så tar du resten av håret og setter i en hestehale. Legg så fletten over strikken så den krysser hestehalen og ta en hårnål som du fester  på undersiden av hestehalen ved å dytte hårnålen med håret oppunder strikken. Hestehalen krøller du med soft curl tong for å få store og løse krøller. Husk å bruk final fix hairspray for å gi det et bedre hold.

1Kommentar
  • […] Hipp hipp hurra! Gratulerer med dagen, Norge. For mange starter feiringen tidlig og mange er allerede i gang. Noen skulle kanskje vært av gårde, men står med siste rest av bunad styret på både mann og barn. Uansett, det er sånn det skal være:). Les vår 17. mai hår guide her. […]

Skriv en kommentar