3 konfirmasjons frisyrer med hårnåler

3 konfirmasjons frisyrer med hårnåler

konfirmasjon, konfirmasjons look, konfirmasjon hår, ghd, ghd norge, soft curl tong, creative wave wand, hår frisyrer, hår looks

Forrige uke kunne du se en romantisk konfirmasjons look med fletning og blomster. I dag viser vi deg 3 morsomme måter, å pynte konfirmasjonshåret med hårnåler. En fin og dekorativ måte å bruke hårnåler på. Her har vi valgt hvite, men du kan også leke med uttrykket og bruke forskjellige farger, som f.eks. neon, gull eller sort. Kun fantasien setter grenser.

Arrow

Begynn med å krølle alt håret med creative curl wand. Husk å spray håret ditt med curl hold spray, så beskytter det både mot varmen og krøllene dine vil holde mye lenger. Etter alt håret er krøllet, samler du håret og setter i en hestehale litt på siden. For å skjule strikken, tar du en del med hår som du snurrer rundt strikken og fester med en hårnål. Nå kan du begynne å sette inn de hvite hårnålene. Sett hårnålene nedover i en pil og fortsett nedover, pass på at det er nogenlunde lik avstand mellom hårnålene.

Square

Her starter du med å krølle hele håret med soft curl tong. Når krøllene har kjølt ned, grer du de forsiktig gjennom med fingrene. Ta en del med hår på siden og tvinn det bakover, du fester det ved å lage en kryssende firkant med hårnålene. Avslutt med litt final fix hairspray.

Triangle

Ta først en del med hår og fest bak med en hårnål. Deretter tar du en del med hår fra den andre siden og legger over hårnålen og innunder den første delen med hår og fest den med en hårnål. Sørg for at alt holder seg på plass før du begynner å lage trekanten. Bruk gjerne flere hårnåler til å holde håret på plass hvis du trenger det, bare sørg for at ingen hårnåler stikker opp og synes. Så lager du bare en trekant med de hvite hårnålene, dette hjelper også litt til med å holde håret på plass:). Det resterende håret kan du krølle med classic wave wand, for naturlig og fint fall.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar