3 hestehaler du må prøve!

3 hestehaler du må prøve!

3-beauty-looks, hår styling, ghd hairstyling, ghd hårstyling, messy ponytail, hår guide

Hestehaler er perfekt til de dagene hvor tiden er knapp, men du fortsatt gjerne vil se polert og chic ut. En hestehale er ikke bare en hestehale, men super alsidige! Prøv en av disse tre looks, neste gang du slenger håret opp i en hestehale.

Krøllet Hestehale

Lag en sideskill og sett hestehalen din lavt til den ene siden. Snurr gjerne en tott hår rundt strikken for å skjule den. Bruk Curl Hold Spray og Creative Curl Wand. Snurr små totter av hår rundt krøllstaven. Når du har fått krøllet hele hestehalen, grer du den lett igjennom med en Oval Brush og avslutter med serum.

Boble Effekt

Vi så den på catwalken sist år og nå er det på tide å hoppe ut i det. En cool hestehale med boble effekt! Det er en super enkel frisyre. Alt du trenger er masse hårstrikker alt etter hvor langt håret ditt er. Velg enten gjennomsiktige strikker, sorte eller neonfargede. Sett håret i en alminnelig hestehale og sett strikker hele veien ned med ca. 4 cm i mellom. Trekk forsiktig i hver side av hestehalen for å skape boble effekten. Voilá du har en fashionable hestehale!

Warp Around Hestehale

En sofistikert look er den lave hestehalen. Prep håret med Straight & Tame Spray innen du glatter det igjennom med Platinum. Lag en midtskill og saml håret i en lav hestehale. Snurr en del med hår rundt strikken.  Ta deretter to totter hår fra hestehalen og snurr rundt om håret. Sørg for at de krysser hverandre og avslutt med å feste dem med et par hårnåler.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar