3 hårvaner du burde få

3 hårvaner du burde få

Ofte kan vi glemme å tenke over hvordan vi behandler håret vårt. Å gi lokkene dine litt ekstra pleie, er absolutt noe håret vårt trenger. Husker du f.eks. å pleie spissene dine og de regelmessige salongbesøkene? Les med og få inspirasjon til tre hårvaner du burde få.

Gi håret fukt

Det er mange ting som daglig kan påvirke og tørke ut håret ditt. Spesielt lengdene dine kan trenge en kjærlig hånd, da det oftest er den delen av håret som er mest utsatt. Husk på, at jo lengre håret ditt blir, desto eldre er håret også. For å holde lengdene dine sunne, er det viktig å pleie dem med masse fuktighet! En enkel måte å tilføre fuktighet i håret, er ved å bruke en hårolje. Alt etter din hårtype og lengde, kan du bruke 1-2 pump i håndkletørt hår, hver gang du har vasket håret. Det vil gjøre håret mykt og fukte det, samtidig som at det gir lokkene dine den pleien de trenger!

Ukentlig hårkur

Håret ditt vil takke deg for å bruke en hårkur en gang i uken! Forskjellen mellom en balsam og en hårkur er at balsamen lager et beskyttende lag utenpå hvert hårstrå, og en hårkur går inn og pleier håret i dybden. Altså er det en slags body lotion for håret ditt. Hvis du vil pleie spissene dine ekstra mye, kan vi anbefale deg å bruke Advanced Split End Therapy. Den både fukter, lukker og forebygger splittede spisser i opp til 10 hårvasker. Det er en «leave in» hårkur, og den aktiveres med varmen fra din føner, styler eller krølltang.

Bruk gode stylingredskaper

Det er de færreste kvinner, som ikke eier eller har eid en rettetang. Men hvorfor ikke bruke et som er sunnere for håret å bruke? Vår prisvinnende Platinum styler er opp til 50% mindre skadelig mot håret, og etterlater det samtidig opp til 20% mere glansfult. Med den innovative tri-zone teknologien, sørger det for at begge platene er oppvarmet til den samme temperatur, så det ikke er deler av platene som er for varme. Husk alltid å varmebeskytte håret ditt før enhver form for styling med varme, på den måten sørger du for å holde håret sunt og glansfult.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar