3 hårtrender for 2016 – Lobs, Layage og Rose Gold

3 hårtrender for 2016 – Lobs, Layage og Rose Gold

3 hårtrender for 2016, Lobs, Rose Gold, Layage, lang bob, page

Bilder Pinterest

Vi har kikket på hårtrender for 2016 og spottet tre trends som sies at blir store i år! Les med for å se hva Lobs er, hvilken farge som blir den nye «it» farge og hvorfor Layage er det nye hit.

Lobs

Lobs er en annen hårtrend, som blir stor i 2016. Vi har allerede sett mange celebs med denne frisyren i 2015, og den blir kun mere populær i år. Men hva er forskjellen på en lob og en bob? En bob eller page stopper et sted mellom øret og kjevelinjen. En lob – altså en lang bob – går akkurat til skuldrene. Den kler de fleste ansikter og du kan velge å holde den helt glatt eller få litt bevegelse og struktur i din frisyre med en krøllstav.

Layage

Layage er den nye måten å lage highlights på i følge instagram snaps! Den minner litt om forrige års trend Balayage, men sies å være en mere kontrollert versjon av frihånds farge teknikken. Håret blir lagt på en stor flat overflate, f.eks. et bord. Her blir håret spredt ut, og frisøren går i gang med å male kunstneriske strøk med penselen. På den måten skapes det naturlige highlights, som er tilpasset hver kundes hår.

Rose Gold

Forrige året så vi ville hårfarger, i form av rosa, lilla og blå. Color Bombs var på alle sine lepper og i år er det rose gold som blir hyldet som den nye «it» farge. Celebs som Sienna Miller er sett med denne delikate nyanse og vi er ville med denne fine fargen, som er super flott til sommer  med en gylden tan og bølger.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar