3 hårfarger du må prøve

3 hårfarger du må prøve

sombre,platinum,bronde

Når vi jenter ønsker en ny look, inkluderer dette som oftest et besøk til frisøren. Den riktige fargen fremhever ansiktet og gir oss den fornyelsen vi trenger. Vi har funnet 3 hårfarger som du må prøve! Du kan lese mer om de nedenfor.

Bronde

Denne hårfargen har blitt super populær og det er lite som slår denne fargen om sommeren. Det er en hårfarge med miks av brunt og blondt, så derfor navnet bronde. Flere kjendiser har kastet seg med på denne trenden, blant annet modellen Gigi Hadid, som har den perfekte bronde fargen med gylne toner av både brunt og blondt. Dette er en farge som krever et frisør besøk, og ikke noe man selv prøver på hjemme. Bronde er en farge som passer de fleste, det gjelder bare å få de riktige nyansene som passer best til din hudtone.

Platinum blond

Platina blondt hår har lenge vært i vinden, bare tenk på Marilyn Monroe. Denne trenden er relativt enkel å kopiere, men det krever en god del bleking og det sliter veldig på håret. Derfor er det best å ha god hårkvalitet, så ikke håret risikerer å bli ødelagt. Hvis du har en gul undertone kan du gå for den kalde og hvite nyansen. Har du derimot en rosa undertone vil du nok best kle en litt mer gylden nyanse. Det krever en dyktig frisør for å lysne håret ditt, og det krever god pleie for å vedlikeholde fargen. For å pleie håret ditt anbefaler vi ghd advanced split end therapy, som forebygger slitasje og lukker splittede spisser.

Sombre

Nå er det på tide å bytte ut din ombre med en mildere sombre. Denne looken er en mykere versjon av ombre, det vil si at røttene er ikke like mørke og fargene smelter mer inn i hverandre. Man jobber med flere nyanser og toner utover i håret for å tilføre dimensjon og tekstur. Bruk toner som er noen få nyanser lysere og noen få nyanser mørkere enn hva du har, for et naturlig utseende som vil passe best til din hudtone. Denne looken er super fin med bølgete hår, som du enkelt kan lage med classic wave wand.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar