3 hårfarger du må prøve i vinter

3 hårfarger du må prøve i vinter

2-vinterfarger02

Overveier du å prøve en ny hårfarge i vinter? Vi har sett nærmere på hårfarge trends denne vinteren og har funnet frem de beste til deg! Enten du har blondt, brunt, rødt eller sort hår, så er det noe for en hver hårfarge. Les med når vi gir deg tre tips til din neste hårfarge.

Icy blonde

Platinblondt hår, som nærmer seg de hvite/grålige nyansene, er super fint i vinter! Spesielt hvis du har veldig lys hud, så vil denne fargen kle deg ekstra godt. Få veiledning hos frisøren din, som kan hjelpe deg til å få den helt riktige nyansen! Det er også en god idé å bruke en silver eller lilla shampoo 1 gang om uken, som er hjelper til med å nøytralisere evt. gult skjær og holde den «icy blond» looken. Da en blekning av håret, kan være hardt mot spissene dine, anbefaler vi at du bruker Advanced Split End Therapy. Den går inn og samler splittede spisser og tilfører glans til håret ditt.

Golden blond or brown

Motsatt av det kjølige platinablonde håret, ser vi den mere gylne nyansen som også hitter denne vinteren. Enten du har brunt eller blondt hår, er det kjempe flott å tilføye noen gylne nyanser eller striper, som gir litt varme til håret. På den måten beholder du litt av sommerens glød, da en gyllen nyanse i håret, leder tankene på «sunkissed» hår og hud. Få en komplett look ved å lage beachy waves med Classic Wave Wand, så kan vinterværet bare komme!

Deep cherry

En dyp kirsebærfarge er kanskje en litt vågal hårfarge å velge, men hvis man vil skille seg ut, så er det her «the way to go». Den dype mørke fargen, har et fyldig spill av rød og lilla. En super flott farge nå til vinteren, hvor de litt kraftigere og mørkere hårfargene passer godt inn. Lag store myke krøller med Soft Curl Thong, som gjør at de forskjellige nyansene i håret vises frem.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar