3 frisyrer til bryllup

3 frisyrer til bryllup

brud01

Skal du snart stå brud eller skal du kanskje være brudepike, men mangler ideer til en fin frisyre? Det finnes noen frisyrer man fint kan få til helt selv, med litt øving på forhånd. Her er 3 fine bryllupsfrisyrer som du garantert vil få til selv.

Romantisk

Selv om alt håret er satt opp i denne frisyren er det fortsatt behov for å preppe håret før du begynner med oppsetningen. Spray håret med Heat protection Spray og krøll deretter håret med Classic wave wand. Håret vil nå være mye lettere å jobbe med nå som det har fått mer tekstur. Ta først ut en del med hår som du til slutt skal flette. Sett den bort med en klype, så den ikke er i veien. Deretter tar du en del med hår på begge sider, del fra skillen og ned mot øret. Sett håret bort med en klype så lenge. Det resterende håret bak samler du og setter i en lav liten dott, festet med en gjennomsiktig gummistrikk. Dra så forsiktig i dotten, så den blir litt mer fyldig. Nå kan du ta delen med hår fra høyre side og legge rett ovenfor dotten og fest med en hårnål på undersiden. Gjør deretter det samme med venstre side. Nå har du en del med hår igjen, den fletter du og legger over hårdotten. Fest med en hårnål. For å få fletten større kan du dra forsiktig i den. Avslutt med en god omgang Final Fix Hairspray.

Klassisk

Gre gjennom hele håret med oval dressing brush, så det er helt glatt og fritt for floker. Har du krøllete hår kan du gjerne bruke platinum styler for å gjøre håret helt rett og blankt. Del deretter håret opp i to deler, del med fingrene fra ørene og til midten bak. Fest så den øverste delen med en klype. Den andre delen med hår som henger ned kan du tupere med narrow dressing brush, det gir både bedre hold og mer volum til frisyren. Spray lett over tuperingen med Final Fix Hairspray. Så samler du håret og setter i en lav dott. Nå kan du gå tilbake til den øverste delen med hår og dele den opp i tre deler, en i midten og en på hver side. Tuper først den midterste delen med hår og spray med hårspray. Dra deretter håret bakover og fest med hårnåler. Det resterende håret snurrer du rundt hårdotten og fester med en hårnål. De to siste delene med hår skal også tuperes, legges bakover og snurres rundt hårdotten. Fest med hårnåler, så det er ordentlig festet. For at frisyren skal holde hele dagen er det viktig å spraye godt med hårspray. Ønsker du mer shine til håret ditt, kan du til slutt spraye over med Final Shine Spray.

Bohemian

Begynn med å preppe håret med Curl Hold Spray, så krøllene dine holder hele dagen og samtidig blir beskyttet mot varmen fra krølltangen. Del deretter håret opp i seksjoner, så du får krøllet alt håret. For store og voluminøse krøller er classic curl tong super god for å oppnå naturlig og store krøller. Husk når du har krøllet alt håret må du la det kjøle helt ned før du begynner å røre ved krøllene. Deretter må du gjerne børste forsiktig gjennom så krøllene samler seg. For mer volum på toppen kan du tupere med narrow dressing brush og deretter spraye over med Final Fix Hairspray. Ta en del med hår fra hver side, som du tvinner og fester så de to delene på midten med en hårnål. For å få frisyren litt mer messy og tilfeldig kan du dra forsiktig i det tvinnede håret. Husk å spray godt med Final Fix Hairspray, så frisyren holder seg på plass. Du kan enten avslutte her, eller du kan pynte opp frisyren med fine blomster eller annen pynt som gir det lille ekstra.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar