3 frisyrer som passer til statement øredobber

3 frisyrer som passer til statement øredobber

statement

Denne sesongen er store statement øredobber in – jo større jo bedre! Men hvilken frisyre er egentlig best, når man vil vise sånne øredobber frem? Vi har sett forskjellige bud på catwalken, les med når vi gir deg tre bud på festlige frisyrer som passer til årets accessory hit.

Stram hestehale

Sett håret opp i en stram hestehale. Om du velger å sette den høyt eller lavt er opp til deg. Begge deler er trendy, så lenge den er helt glatt. Bruk platinum styleren for å få håret helt smooth og skinnende. Snurr en del hår rundt strikken for å skjule den. Hvis du lager en lav hestehale, så prøv med en sideskill, som kan gi looken mere kant. Begge deler er super kult og fremhever øredobbene kjempe flott!

Romantisk dott

Statement øredobber kan fort gi deg en veldig markant look. Det kan du mykne opp med en romantisk dott, som gør det feminint og fortsatt viser øredobbene frem. Før du setter det opp, lages det fylde og krøller med Soft Curl Tong. La noe av det fremste håret henge løst, for å gi det et touch av boheme.

Myke bølger

Hvis du ikke har lyst til å sette opp håret, er det også super flott å ha det løst og eventuelt sette det bak øret. For å komplimentere dine statement øredobber, kan du lage fine bølger med Classic Wave Wand. En look som både er fashionabel og perfekt til fest.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar