3 frisyrer som bryllupsgjest

3 frisyrer som bryllupsgjest

Bryllupssesongen er i gang og kanskje har du et eller flere bryllup du skal til i sommer. Det finnes mange flotte frisyrer, og som du til og med kan få til selv. Vi har funnet tre forskjellig type frisyrer, som vi guider deg igjennom, så du blir hårfin til sommerens bryllupsfester!

Semi formel

Wavy half updo er perfekt for en litt mer avslappet look, og hvis du ikke er så glad i at alt håret er satt opp. Prepp håret med Total Volume Foam og bruk en føner til å jobbe inn produktet. Så har du både volum og et godt hold i håret, så frisyren ikke faller sammen. Krøll håret med Classic Wave Wand, og krøll gjerne håret i forskjellige retninger så du får de naturlige bølgene i håret. Sett deretter det øverste håret opp og fest med en flott hårspenne! Du kan gjerne dra frem litt av det fremste håret, for å ramme inn ansiktet.

Casual

En lav hårknute er alltid en sikker vinner. Den lan lages veldig elegant, men den kan også gjøres mere messy og chic. Prepp håret med Root Lift Spray, for volum og en fin tekstur i håret. Jobb produktet godt inn med hårføneren, før du begynner å krølle håret. Det er mye lettere å jobbe med håret når det har en god tekstur og krøller, enn når det er helt rett og glatt. Krøll håret med Creative Curl Wand, og la krøllene kjøle ned før du begynner med oppsetningen. Sett håret håret opp i en tilfeldig bun og fikser eventuelt med noen hårnåler. Her kan man også enten flette eller tvinne håret i siden, for en litt romantisk feeling. Til slutt kan du forsiktig dra frem litt av det fremste håret, så frisyren ser litt mer tilfeldig og avslappet ut. Spray til slutt litt hårspray for å gi et godt hold til frisyren.

Trendy

Har du en lang bob, er denne trendy og populære frisyren perfekt for deg. En wavy lang bob er nemlig en stor favoritt i sommer. Hvis du har litt lengre hår, er den også kjempe fin med de romantiske løse bølgene. Bølgene kan du enkelt lage ved å krølle håret med en rettetang, og her skal styleren helst ikke holde alt for lenge på håret, da det kun skal være lette bølger og ikke krøller. Hårtuppene skal holdes rette, så her trenger du ikke krølle håret hele veien ned. Husk å bruk varmebeskyttelse i håret, før du går i gang med styleren, så håret ditt er godt beskyttet mot varmen!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar