3 frisyrer med fletter – boho chic, fishtail braid & french twist

3 frisyrer med fletter – boho chic, fishtail braid & french twist

ghd hairstyling, ghd hårstyling, ghd norge, braid, fletning, dutch braid, messy braidghd hairstyling, ghd hårstyling, ghd norge, braid, fletning, fishtail braid, messy braid

ghd hairstyling, ghd hårstyling, ghd norge, braid, fletning, fishtail braid, messy braid, boho hår, bohemian hairstyle, bohemian braid

Fletter er super fint, både til hverdag og fest. Det finnes så mange fine forskjellige fletter, så man kan hele tiden variere. Man kan enten holde det pent og pyntet, eller hvis man ønsker en litt mer bohemian look kan du rufse det til så det blir mer messy. Les med når vi guider deg til 3 looks.

French twist

Denne fletten er fin hvis du våkner opp og synes håret ditt er litt umulig. For å få fletten til å ligge utenpå istedenfor innover, så legger du håret under istedenfor over når du fletter. Begynn med å flette det øverste håret og så tar du med litt og litt hår i fletten når du jobber deg nedover. Flett håret til du kommer litt nedenfor nakken, så fester du med en gjennomsiktig gummistrikk. For at strikken ikke skal synes, tar du litt hår som du tvinner rundt og fester det bak i strikken. For å få en mer messy look, dra litt i fletten. Begynn øverst og jobb deg nedover, ikke vær redd for å dra i fletten. Får å feste alt sammen, avslutt med en liten omgang Final fix hairspray.

Fishtail braid

Denne fletten er like enkel som en vanlig flette, hvis ikke enklere. For å gjøre det enda lettere kan du starte med å samle alt håret i en lav hestehale, som du fester med en strikk. Så deler du hestehalen i to, tar en liten del med hår fra høyre ene siden som du legger over til håret på venstre side. Deretter tar du litt hår fra venstre side og legger over til håret på høyre side. Så gjentar du dette hele veien ned. Når du har flettet alt håret, fester du det med en gjennomsiktig gummistrikk. Nå kan du ta ut «jukse strikken» du satt i øverst, for den var kun til hjelp for å holde håret samlet og på plass. For å gjøre fletten litt mindre pen og for å få mer fylde, så drar du masse i hele fletten til du får ønsket resultat. Denne fletningen kan se litt avansert ut, men den er faktisk super enkel!

Boho chic

Begynn med å dele opp håret fra rett over ørene og inn til midten og sett i en strikk. Så fletter du en fiskebensflette og fester med en gjennomsiktig gummistrikk. Dra masse i hele fletten så den blir fyldigere og mer messy. For å skjule den øverste strikken tar du en del av håret og tvinner rundt og fester med en hårnål. Ta litt hår som du lager to, mindre fletter. En på hver side av fiskebensfletten. Til slutt kan du bruke classic soft tong til å krølle litt på resten av håret så det blir mer wavy og får en fin struktur. Avslutt med Final fix hairspray.

2 Kommentarer

Skriv en kommentar