3 feil du kanskje gjør når du føner håret ditt

3 feil du kanskje gjør når du føner håret ditt

Å føne håret er noe vi alle gjør, og det er en god måte å spare litt tid på en travel morgen, i forhold til å la håret lufttørke. Men det er noen ting vi ikke tenker over når vi tørker håret vårt, som kan gjøre skade på hårstråene, eller gjøre selve stylingen av håret mere vanskelig. Les med her, hvilke feil du kanskje gjør når du føner håret ditt.

Håret er for vått

Vi har før nevnt at håret ikke har så godt av å bli tørket grundig med et håndkle, da stoffets tekstur kan ødelegge de våte hårstråene. Det er heller ikke en god idé å begynne å tørke og style håret med føneren din mens det er for vått, da det bare vil gjøre prosessen mere vanskelig. Håret er nemlig lettest å begynne å jobbe med når det er rundt 80% tørt, så klem forsiktig det overflødige vannet fra håret med et håndkle, og begynn først deretter å gre håret med en bredtannet kam og påfør hårproduktene dine.

Du glemmer å varmebeskytte

Varmebeskyttelsen er den viktigste delen av enhver hårstyling! Uten varmebeskyttelse kan håret dit ta skade av varmen fra både føner og styler. Utover å beskytte håret mot varme, gir Heat Protect Spray også fukt til håret, noe håret alltid vil ha godt av. Mange av våre hårprodukter inneholder varmebeskyttelse, så du kan finne det produktet som passer perfekt til hårtypen din, og fortsatt bruke varme, med god samvittighet.

Få nytte av nebbet

Hvis du ikke kun tørker håret med føneren, men også styler det, kan det være en god idé å bruke nebbet som følger med både Air og Aura. Nebbet vil gjøre stylingen enklere for deg, da luften vil komme mere presist ut av føneren. Aura er veldig ideel å bruke til styling, da den selv uten nebb, blåser luften ut mere konsentrert og gir deg full kontroll over stylingen av hver seksjon du jobber med. Utover å kunne blåse veldig presist, blåser den med både varm og kald luft. Den kalde luften ‘låser’ frisyren og får den til å holde lengre.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar