3 feil du kanskje gjør med krølltangen din

3 feil du kanskje gjør med krølltangen din

Krøller er flotte, både til hverdag og fest, men krøller du egentlig håret ditt helt riktig? Det er mange ting å huske på når man skal krølle håret sitt, og kanskje gjør du noen feil helt uten å tenke over det. Les med når vi forteller deg om tre feil du kanskje gjør med krølltangen din.

Kjenn håret ditt

Selvom dette trinnet er før du faktisk går i gang med krølltangen, er det super viktig å ha med! Å preppe håret riktig er avgjørende for resultatet av krøllene dine. Alle sitt hår har bruk for varmebeskyttelse, men kanskje har håret ditt, sånn som mitt, vanskelig for å holde på krøllene? En god mousse er svaret. Total Volume Foam gir både hold, tekstur og volum til frisyren din. Den inneholder også ghd’s heat protect system, så håret ditt er beskyttet mot varmen. Når du bruker en mousse i håret, skal den jobbes godt inn i håret med føneren din, før du begynner å krølle håret. Kombiner evt. din mousse med Curl Hold Spray, for ekstra hold.

Du krøller for mye hår om gangen

Det er viktig at du deler inn håret i mindre seksjoner når du skal krølle det. Hvis du tar for tykke seksjoner om gangen, når ikke varmen ut til det ytterste laget med hår. Det vil gjøre at håret ikke krøller så mye og krøllen vil gli fort ut av håret igjen. Krøll mindre seksjoner, og hold seksjonen på krølltangen i ca. 8 sekunder, så håret når å ta form.

La håret kjøle ned

Hvis det er noe som kan få krøllene til å gli ut av håret med lynets hast, så er det at du begynner å gre eller røre i håret mens det fortsatt er varmt! Tenk på krøllene dine som et stykke varmt glass, mens det er varmt kan du fortsatt omforme det. Når det har kjølt ned holder det på formen. Etter at du har krøllet hele håret, skal du alltid la håret kjøle helt ned, før du begynner å røre ved det, eller gre det igjennom med børsten din. Når håret har kjølt ned, kan du begynne å style det så mye du vil, uten at krøllene vil forsvinne. Avslutt alltid med en omgang Final Fix Hairspray for å gi hold til frisyren.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar