3 couture looks vi elsker!

3 couture looks vi elsker!

Vi har sett nærmere på noen av de flotte looks fra sommerens moteshows. Det har blant annet vært fokus på fine pastellfarger, glitter og super flotte frisyrer! Idéer som er perfekte til sommerens festivaler, feriefrisyre eller festlook. Les med når jeg viser deg tre av mine favoritt couture beauty looks.

Decorated braid

Oppgrader hverdagsfrisyren din ved å binde et lite stykke stoff, eller et lite tørkle rundt strikken på fletten din. Modellene til Schiaparellis show hadde fått en ganske alminnelig flette bak ved nakken, og et sort stykke tyll rundt strikken. Det gir frisyren et friskt pust, og gjør den mere andvendelig til f.eks. fest. Du kan også pynte en hestehale eller andre oppsatte frisyrer på denne måten, hvis du vil gi håret ditt litt mere wow faktor!

Seeing stars

Dior hadde gitt modellene til Maria Grazia Chiuri’s show en fin og elegant Coachella makeover. Modellene hadde en veldig lett og naturlig makeup, og så hadde de små stjerner der hvor man normalt ville brukt highlighter, som på kinnbenene og i øyenkroken. Trenden er perfekt til musikkfestivaler! For å få stjernene til å sitte kan du bruke det limet du bruker til å påføre falske øyenvipper. Sett enten på masse små paljetter på kinnbenene, eller en enkelt stjerne under øyet.

Hair-and-ear accessory

Gi dine statement smykker den oppmerksomheten de fortjener, ved å sette håret tilbake. Modellene til Georges Hobeika’s show hadde helt glatt og shiny hår. Den øverste halvdelen av håret var satt stramt tilbake i en liten dott, som passet helt perfekt til de store øredobbene modellene hadde på. Du kan selv skape looken med vår prisvinnende Platinum styler, som gir et ekstra glansfult resultat, pga den innovative teknologien. Avslutt med å gre håret igjennom med Final Shine Spray, for å gi håret ekstra glans.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar