3 catwalk beauty trends som du kan bruke til våren

3 catwalk beauty trends som du kan bruke til våren

3 vinter trends1

Moteukene er i full gang verden over, men før vi tar en titt på AW17 trends, har vi funnet frem 3 kommende vår tendenser. Vi gleder oss til lysere dager og lukten av vår! Flere solskinns timer, betyr også nye og mere sommerlige beauty trends fra catwalken. Les med når jeg deler 3 av mine favoritter.

No makeup makeup

Du har kanskje hørt om trenden før, og til våren er den kommet for å bli! Som navnet antyder, er makeupen så lett og naturlig at det nesten ser ut som om du ikke har noe på. Det var en trend man så hos bl.a. Isabel Marant og Michael Kors, hvor modellene kun fikk dekket småting med concealer. Det er fokus på flott hud, pene bryn og en naturlig glow. Også celebs som Kim Kardashian har vært på covers og hatt bildeserier i Vogue, hvor hun rocker den mere naturlige look. Så vekk med kraftig contouring og dekk kun huden, hvor det er behov for det. Børst lett igjennom brynene med litt hårspray. Bruk enten en nøytral eller tinted leppepomade, for å få en komplett naturlig look.

80’s side swept hair

En trend som spesielt fanget min oppmerksomhet, var det flotte side swept håret, som man så på catwalken til Alexandre Vauthiers show. Modellenes hår var side swept med en kraftig sideskill, fine bølger og masse volum, og minnet om 80’tallet på en veldig stilfull og moderne måte. Skap looken selv ved å lage løse bølger i håret med Soft Curl Tong, og bruk den spisse enden av Narrow Dressing Brush til å lage en rett sideskill. Ta resten av håret fra den siden hvor du lager skillen, over til nakken og fest med hårnåler.

Coral tones

Ved mange av den kommende sesongens shows, hadde modellene en veldig fargerik makeup, men min favoritt er Armani’s versjon av makeupen, som var mere avdempet. Modellene hadde en fin koralfarget øyenskygge på hele øyelokket. Kinnene hadde fått en diskret farge og leppene en koralfarget gloss. Looken var så flott og gjennomført, og passer perfekt til sommeren! Den koralrøde fargen vil passe ekstra godt til blå øyne, da fargene komplimenterer hverandre super fint. Når du har fått litt sol, kommer den flotte koralrøde nyansen til å poppe enda mere!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar