3 Boxer Braids looks

3 Boxer Braids looks

boxer braids, boxer fletter

Fletter går aldri av mote og det finnes et hav av forskjellige varianter. Den siste tiden har de såkalte Boxer Braids tatt verden med storm og det florerer av de på sosiale medier. Det finnes ikke kun de klassiske boxer braids, men også andre kule varianter. Vi har laget tre forskjellige looks som du kan se nedenfor.

Classic Boxer

De klassiske Boxer Braids er det vi ser mest av for tiden, spesielt på instagram. Her starter du med å lage en midtskill hele veien ned til nakken. Sett bort den ene delen med hår, så det ikke er i veien når du skal flette den andre delen.Så tar du delen med løst hår og begynn øverst med å dele håret i tre deler. Ved å få fletten til å ligge utenpå, legger du delene med hår under når du krysser istedenfor under. Når du fletter håret bakover så legger du til mer hår hver gang delene krysser hverandre. Det er lurt å flette så stramt som mulig, da er det mye lettere å dra flettene litt ut senere, for å få de litt større. Fest flettene med en gjennomsiktig gummistrikk og spray lett over med Final Fix Hairspray for å gi hold og dempe nødvendige småhår.

Double braided

Denne varianten gjør du nesten akkurat det samme som som ovenfor, men istedenfor å flette hele veien ned så avslutter du ved nakken. Så fester du begge flettene med en gjennomsiktig gummistrikk. For å flettene litt større kan du dra forsiktig i de. Det løse håret deler du opp og lager så noen mindre fletter. Fest til slutt flettene med en gummistrikk.

Loose Boxer

Denner også veldig lik som den øverste looken. Start med å dele håret i en midtskill hele veien ned til nakken. Flett deretter begge delene med hår og avslutt når du kommer til nakken. Da fester du med en gjennomsiktig gummistrikk. Deretter tar du litt hår som du snurrer rundt strikken og fester med en hårspenne. Det resterende håret kan du gjerne krølle litt, så det får litt bølger. Vi har brukt Classic Wave Wand, som gir naturlige og fine krøller.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar