3 blonde hårtrends til høsten

3 blonde hårtrends til høsten

Blondt hår går aldri av mote, men hvilke blonde nyanser som blir sett på noen av verdens største celebs, endrer seg gjennom sesongene. Denne høsten er det bl.a. fokus på gylne nyanser. Les med her, hvor vi viser deg tre blonde nyanser som blir en hit denne høsten!

Golden tones

I sommer har du kanskje vært ute å reist, og har fått en flott, solbrun farge. En gyllenblond nyanse vil komplementere hudtonen din superfint, og det vil se ut som om at håret ditt har blitt bleknet naturlig av solen. Se bare Gigi Hadid, som alltid har flawless hår, i en flott gyllen farge. Få hjelp av frisøren din til å finne den nyansen som passer perfekt til deg, så du er sikker på å gå glad fra salongen. Til de gylne lokkene vil det være perfekt å style det med myke bølger, som du enkelt kan lage med Classic Wave Wand.

Icy blonde

Denne blonde farven har vært populær i en god stund, og det ser ikke ut som at den er på vei ut av motebildet. Det kan komme til å ta et par salong besøk for å oppnå den helt riktige lyse tonen i håret, og det kan være en god idé å investere i en silver shampoo til å nøytralisere alle de gule nyansene som kan komme i håret, så det beholder sin flotte kalde farge. Her kan det være kjempe flott å rette håret helt med Platinum styleren, for å oppnå en stilren og elegant look.

Halo bayalage

Bayalage har vært alle steder de siste mange månedene, og nå har det kommet en ny versjon av den populære trenden. Lag noen lysere highlights ved hårrøttene, så du virkelig får spil i håret. Ved å lage highlights på den måten, og tone dem ut i en klassisk bayalage, gir det effekten av at du har en «glorie», når lyset treffer håret – derfor navnet halo. Det rammer inn ansiktet på en flott og diskret måte, og gir håret et friskt pust. Fremhev fargespillet enda mere ved å krølle små seksjoner med Creative Curl Wand.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar