3 beauty trends til høsten – Tucked in hair og goth inspirert makeup

3 beauty trends til høsten – Tucked in hair og goth inspirert makeup

efterar

Nå som vi er et godt stykke inne i oktober måned, har man virkelig begynt å kunne merke høsten! Vi har funnet 3 trends fra catwalken, som ikke er til å unngå denne sesongen! Les med når vi guider deg til de seneste høst tendenser.

1. Tucked in hair

Ved noen av høstens moteshows, hadde modellene sine jakker eller trøyer utenpå håret. Du tenker kanskje: «Jammen, det skjer da hver gang jeg skal ta hodet mitt gjennom genseren min?» – akkurat! Det er tres chic og vi har sett mange influencers gjøre det kunsten etter :). Det kan forvandle frisyren din til en mellomlang bob på få sekunder, uten at du skal klippe de lange lokkene av. Det eneste du skal gjøre er, å gre håret gjennom med oval dressing brush, og la være med å dra håret helt opp av jakken eller trøyen. Det er også en enkel måte å finne ut av om frisyren vil kle deg hvis du overveier å klippe deg hos frisøren. I tillegg så er det gøy å leke med looken din og skifte frisyre for en dag, hvis du f.eks har på en strikkegenser med høy hals.

2. Smudged liner

Makeupen hos de store motehusene er denne sesongen veldig goth/rock chick-inspirert. F.eks en markant sort eyeliner både under og over øyet. Et av de looks som fanget våres oppmerksomhet, var et hvor modellene hadde en mellombrun øyenskygge og sort smudgy eyeliner, som var trukket ut i en liten vinge i den ytterste øyenkroken. En kul høst look, som passer godt inn i de skandinaviske farger.

3. Chubby lashes

Igjen ser vi et rock chick tema, med masse mascara så vippene setter seg samlet og ikke separert, som man normalt ville gå etter. Det gir en mere grungy look, som er trenden denne høsten.  Sammensett med mørke bærfarvet lepper, for å gjøre looken komplett.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar