3 Beauty Trends fra Oslo Runway ss17

3 Beauty Trends fra Oslo Runway ss17

oslo-runway

Forrige uke var det Oslo Runway og vi fikk se utrolig mange flotte looks fra de forskjellige merkene. Les med når vi ser nærmere på 3 trends fra moteuken.

Admir Batlak

Modellene i Admir Batlak sitt show hadde en sporty look som bestod av en stram, høy hestehale med en litt tilfeldig flette. Sminken var forholdsvis enkel og ren, men mye fokus på øyne med en vill og markert eyeliner!

Du kan enkelt gjenskape denne kule looken, ved å spraye heat protection spray før du deretter går i gang med platinum styleren, så du får håret ditt helt glatt. Så samler du alt håret og setter i en stram hestehale, og fletter den øverste delen og fest med en strikk. For å få fylde kan du dra i fletten, da blir den også litt mer tilfeldig. For å legge ned eventuelle småhår, spray over med final fix hairspray. Hvis du ønsker litt mer shine til frisyren kan du avslutte med final shine spray.

by Ti Mo

Den norske klessuksessen leverte en romantisk og gjenkjennelig kolleksjon. Kulissene, de ekte duene og de florlette kjolene gjør dette til en kolleksjon og opplevelse vi gjerne drømmer om både dag og natt. Modellene sin romantiske look bestod av en flawless makeup, med flotte røde lepper. Håret var Samlet i en straight hestehale, som ga litt kant til den romantiske looken.

Gjenskap den romantiske looken ved å påføre ghds straight & smooth spray, før du føner håret, som beskytter håret mot varmen og gjør at frisyren holder lengere. Gå deretter over håret med platinum styleren, så håret blir helt glatt. Når alt håret er glattet, samler du alt håret og setter i en lav hestehale. Til slutt avslutter du med litt hårspray og final shine spray, for litt mer glans.

Moods of Norway

Moods of Norway sendte ut fancy modeller i klær som var en blanding av kult og classy. Modellene hadde en edgy makeup look bestående av smokey eyes som ga både intensitet og kant til showet. Håret var i naturlig tekstur, med et lett fall.

Prøv selv å lag looken ved å spraye root lift spray i hårrøttene, før du føner håret. Dette skaper flott volum. For å få det lette og naturlige fallet i håret, kan du skape flotte bølger med classic wave wand. Når krøllene har kjølt helt ned kan du børste gjennom håret, så krøllene blir mer naturlige. Til slutt sprayer du en omgang med final fix hairspray, så du får et godt hold til frisyren.

 

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar