3 Beauty Trends fra CPH Fashion Week SS17

3 Beauty Trends fra CPH Fashion Week SS17

ss17, kjøbenhavn modeuke

Billeder fra Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion week, gikk av stabelen forrige uke, og som sedvanlig, var det mange flotte og ville looks, blant de forskjellige merkene. Les med når vi ser nærmere på tre trends fra moteuken.

Malene Birger

Modellene i Malene Birgers show, var stylet veldig naturlig med en lett, pastellfarget makeup, og et super fint og elegant fall i håret. Veldig California inspirert.

Du kan lett gjenskape den enkle og fine looken selv, ved å spraye litt root lift spray i hårrøttene, før du føner håret. Det gir en flott volum på toppen. For å skape litt bevegelse i håret, kan du lage fine bølger med ghds creative curl wand. Når krøllene har kjølt ned, grer du igjennom med en børste, for å samle dem og børste dem litt ut, og til slutt avslutter du med litt hårspray, for å holde frisyren på plass.

Stasia

Stasia Copenhagens modeller var stylet med en vill makeup, sammen med super straight hair, som ga litt kant til de flotte, klassiske blondene.

Prøv selv å lag looken ved å påføre ghds straight & smooth spray, før du føner håret, som beskytter håret mot varmen og gjør at frisyren holder lengere. Når håret er tørt, brukes platinum styleren til å glatte håret. Avslutt med hårspray og final shine spray, for å gi håret litt mer glans.

Ganni

Gannis show, hadde space cowboy som tema. Modellene var stylet med laid back “greasy hair”, noen hadde en naturlig makeup, mens andre hadde en mere space inspirert makeup på, i vill oransje og kraftig grønn.

For å gjenskape looken, skal du starte med å bruke ghds total volume foam i tørt hår, for å skape en casual laid back look som det, modellene hadde i showet. Gre håret igjennom med narrow dressing brush, for å samle håret. Bruk deretter smooth & finish serum i spissene, og avslutt med masse hårspray på toppen. Gi frisyren ekstra shine med litt final shine spray.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar