3 beauty trends å investere i og 3 å unngå

3 beauty trends å investere i og 3 å unngå

beauty trends hot not

Det dukker hele tiden opp nye beauty trends, både på de sosiale medier og på catwalken. Men hvilke skal man gå etter og hvilke er kanskje allerede overstått før de kom i gang? Vi har sett nærmere på hva du skal investere i og hva du bør unngå.

Hot!

1. Warm tones

Hvis du er beauty interessert har du sikkert spottet Anastasia Beverly Hills’ ‘modern renaissance palette’. Den inneholder masse varme, rosa og rødlige nyanser, som er de fargene som hitter på de sosiale medier for tiden. Kvaliteten av øyenskyggene skulle ganske enkelt være helt fantastisk og hvis man liker de varme nyansene, så er det helt klart en palette som er verdt å investere i.

2. Beach waves

Hvem ville ikke ønske at de hadde flotte naturlige bølger i håret? Trenden har vært her lenge og den forsvinner nok ikke foreløpig. Looken er spesielt noe vi i Skandinavia er super fan av! Her er vi mere for den «casual glam» looken og det kan du nettopp oppnå med ghd’s Cassic Wave Wand.

3. Glowy skin

Det tredje som alle snakker om for tiden er «flawless» og naturlig hud. Her er det highligteren som skal til for å gi deg den perfekte look! Finn en god og pigmentert highlighter eller highlighter palette, så du kan mixe fargene og skape din helt egen look. På den måten kan du tilpasse nyansene, så de passer perfekt til akkurat din hudtone. Både Nars og Benefit har noen fantastiske highlightere.

What?

1. Furry nails

Det kan være super flott, når folk bare kan det der med neglelakk! Det kan altså også være det motsatte, når man begynner å pynte neglene med for mange perler, pels og snorer! En litt morsom trend, som også er spottet på catwalken er negler dekket med pels! Her i år har vi sett en stor trend med faux pels på sko og stiletter, men vi tror altså ikke på at trenden holder på neglene!

2. Oily hair

En del moteshows i år, viste frem modeller med «greasy hår». Det ser super kult ut på catwalken, men det er nok ikke en trend vi ville kastet oss over til hverdag. De fleste ville nok tro at man hadde glemt å vaske håret, hvis man gikk rundt med en ordentlig omgang vaselin i håret.  Gå heller etter en «slicked back» frisyre, hvor du bruker masse hårspray, som ikke gir deg den «fettete» looken.

3. Snapchat makeup

Vi elsker snapchat, så ikke misforstå! Men cute hunde-filter og bambi flekker er nok bare best på app’en. Morsomt nok var det faktisk på Desiguals moteshow, hvor modellene hadde fått snapchat filter makeup og hår. Vi kunne godt overveie blomsterkronen in real life :).

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar