3 beauty idéer til Nyttårsaften

3 beauty idéer til Nyttårsaften

new

Nå er det ikke lenge til vi skal løpe inn i det nye året! Har du funnet ut av hva du skal ha på? I år har jeg et luksus problem, jeg har nemlig hele tre kjoler som jeg overveier til Nyttårsaften. En sort klassisk kjole som er figursydd, en satin maxikjole i en lekker peachy farge og et skjørt og en topp fylt med paljetter. Beslutninger, beslutninger! Alt etter hva jeg velger å hoppe i, så skal min makeup og hår også passe til. Nyttårsaften er den festen hvor man må gi litt ekstra på makeup og hår! Les med når jeg gir deg litt beauty inspirasjon til den store kvelden.

1. Sparkle

Man må gjerne gå «all in» denne kvelden! Derfor er glitter det perfekte valg. Det kan brukes på et hav av forskjellige måter. Dupp det på øyenskyggen din, lepper, negler eller i håret. Velg helst et sted å fokusere på glitteret ditt, så det ikke blir for mye. Du kan også velge å bruke en mere finkornet glitter på kinnbenene dine eller kravebenene. Til glitter looken vil jeg velge en mere glatt og «sleek look». Glatt håret med platinum styleren og tilfør ekstra shine med Final Shine Spray. Du kan velge å ha det løst med en sideskill, eller kjøre det stramt tilbake i en hestehale.

2. Rainbow

Frigør din indre enhjørning med regnbue trenden! Jeg har spottet flere på instagram, som har brukt regnbuefarget highlighter, øyenskygge og leppestift. Jeg kunne godt finne på å lage en diskret look på øynene, med de sarte nyansene. Håret ville jeg laget bølger i med Classic Wave Wand. Det ville passe godt til eventyr looken, da den lager flott fall og naturlige bølger.

3. Classic

Du kan også kjøre den helt klassiske stilen, men med en liten twist. Lag f.eks smokey eyes og nude lepper, men tilsett litt navy blå farge og perlemorsshine. Det gir en super lekker look til dine smokey eyes. En annen klassiker er winged eyeliner og røde lepper. Gi de klassiske røde leppene et streif av gull, ved å påføre litt gull på amourbuen din. Ingen ville kunne motstå kombinasjonen av dype røde lepper og glimtende gull. Lag glam krøller med Soft Curl Tong, som gir deg store Hollywood krøller. En frisyre som passer godt til den mere klassiske makeup.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar