10 Spørsmål om skjønnhet, Kylie Jenner & om å være glam i Danmark

10 Spørsmål om skjønnhet, Kylie Jenner & om å være glam i Danmark

Simone som til daglig blogger på simonemoelle.dk, beskriver seg selv som fashionable, nerdete og kjempe søt! Og vi kan kun si ja til alle tre :). Med en misunnelsesværdig garderobe, chaneltaske og en Master fra IT-Universitetet, har Simone både hodet og håret på det rette sted.

Hvem har du «hair envy» over?

Jeg elsker generelt når kvinner har flott, langt og tykt hår. Gjerne noe ut over det vanlige. Hvis det skal være i Danmark, så må det være Emilie Delance (rødmer helt, det er jo meg!), Sandra Willer og Ilirida. De har nok det flotteste hår i bloggland. Hvis vi skal se på utlandet, så følger jeg f.eks. Kylie Jenner på instagram og snapchat, og selvom hun også noen ganger bruker parykker, så synes jeg bare hun er skikkelig god til å prøve forskjellige hår stiler og farger som passer til hennes ansikt og makeup look.

Hva er din hyppigste overspringshandling?

Det er nok sosiale medier! Jeg er på både snapchat, instagram, Facebook, på ett tidspunkt også noe som het Plage. Jeg prøver mye forskjellig, er kjempe nysgjerrig og synes det er veldig gøy. Men det er virkelig noe som stjeler litt tid, så på en måte var det veldig fint da mobilen min ble stjålet for noen uker siden, for så kunne jeg leve i nuet. Det skjer faktisk mange ting når man ikke er på nettet.

Hvem er din beauty hero?

Jeg synes generelt at vi kvinner i Danmark er dårlige til å embrace beauty og få det beste frem i oss selv, via makeup og lekkert hår. Jeg er stor tilhenger av YouTube, her er det mange dyktige youtubers, som er gode til å inspirere én til å bruke mye makeup og hårstylingsprodukter, men sånn at det allikevel ser naturlig ut. Det blir jeg veldig inspirert av.

Hva er det beste beauty rådet du har fått?

Mmm det er nok ett råd jeg fikk for lang tid siden, da jeg var ca. 16 år. Jeg kan faktisk ikke helt huske hvem det var. Men rådet var å gå opp i å bruke noen dyre produkter til håret, om det så er styling produkter som ett ghd glattjern, eller shampoo’er, la vær med å kjøpe discount utgavene! Den gang tenkte jeg, for noe tull, men med årene har jeg –  gjennom min blogg – fått mulighet til å prøve masse fantastiske produkter, blant annet ghd, som virkelig gjør en forskjell. Etter at jeg begynte å bruke de ritige hårprodukter, kan jeg se at håret mitt har blitt lengre og tykkere, enn hva det noensinne har vært før. Så innvester i kvalitetsprodukter til håret ditt.

Hvis du kun har 5-10 min til å sette håret?

Så bruker jeg noe tørrshampoo med volum i, så har jeg alltid litt ghd Heat Protection i, og så tar jeg raskt ghd styleren igjennom, så håret blir glatt og shiny.

Hva er ditt «go-to beauty look» til en date eller fest?

For meg er det viktig å ha en flott hud. Så jeg går mye opp i å bruke produkter som fremhever min ansiktsform, jeg elsker contouring. Flawless hud er absolutt min greie.

Har du hatt en «crazy» hårperiode?

Haha altså det skal altså sies at jeg har aldri brukt særlig mye penger på å gå til frisøren, og det gjorde min mamma heller ikke. Vi lagede alt selv hjemme. Og en gang ville jeg være mørkhåret, så jeg kjøpte én pakke med brun hårfarge til mitt lange hår. Det resulterte i at jeg fikk sånne bordeaux flekker, fordi det ikke var nok hårfarge, det var mega teit! Det var nok det mest ærgerlige hårresultatet jeg har hatt. Jeg tror faktisk ikke at jeg gjorde noe med det, jeg lot bare flekkene sitte i ett halvt hår hahah, jeg var em skikkelig heste jente, så det betydde ikke så mye haha.

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Altså, i hverdagene tror jeg at jeg bruker relativt mye makeup, i forhold til andre kvinner, selvom det ser naturlig ut. Men jeg kunne godt tenke meg å være enda mer glam i hverdagen, og bare ha store Hollywood krøller, fake eyelashes og bare være mega lekker, men jeg tror ikke at Danmark er klar til det enda, så jeg venter noen år haha.

Hvis jeg skulle prøve noe annet med mitt hår, så kunne jeg godt tenkt meg å prøve en page, hvis jeg hadde en garanti for at hvis jeg ikke ville like det, så ville håret mitt vokse langt igjen innen en uke. Jeg synes at kvinner som kler en page, er sexy og classy.

Din favoritt spot i København?

Jeg bor rett bak ved Christianshavn, og har bodd der i 6 år. Men har aldri utforsket det så mye, før i  sommer. Jeg har begynt å like Christianshavn veldig godt, jeg synes det er mange gode små spots.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Altså, de siste par dagene har jeg hørt Calvin Harris ”How deep is your love” og jeg ser videoen hver gang, selvom jeg har hørt sangen 100 ganger, fordi jeg synes at Gigi Hadid er så sexy i den. Hun vifter rundt med sitt flotte lange hår i videoen. Ellers er jeg stor fan av The Weeknd.

Vil du ha mer av Simone, så kan du følge henne her:

simonemoelle.dk

instagram.com/simonemoelle

Snapchat: simone-moelle

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar